Arkisto » syyskuu, 2012 «

Käväisin HerkkuPekassa Savonlinnan Fotokerhon asioissa ja varmistin Fotokerhon näyttelyajat. Myyjä kertoi syyskuunkin olevan vapaa, joten innostuin vähän laittamaan valokuviani esille. Lupasin miettiä. Soitin seuraavana päivänä ja kuulin, että minut oli jo pantu näytteilleasettajaksi. Niinpä kuvat ”kainaloon” ja HerkkuPekkaan. Hikisen työrupeaman jälkeen oli todettava; paikka muuttui toiseksi valokuvieni ansiosta.

Huomenna menen katsomaan ja kyselemään tunnelmia ennen Fotokerhon kokousta. Aina se vähän jännittää, kuinka kuvat otetaan vastaan. Olen niistä kuitenkin yhä erittäin onnellinen ja onnekas, että olen saanut ne esille. HerkkuPekka on paikka, jossa niin moni piipahtaa kahville ja tuttujaan tapaamaan. Kuten itsekin olen usein tehnyt.

Ja ne valokuvathan ovat Maan ja Veden väkeä täältä Porosalmelta ja Linnansaaren Kanssallispuiston alueelta.

Menkääpäs katsomaan syyskuun aikana!

Nyt on loma pidetty ja alkaa uuden suunnittelu.  Loma on ollut ihana; samoilua, soutelua, sienestystä, seurustelua, selviytymistä sateista jne. On tullut myös marjastettua, mellastettua, makailtua, maalailtua, kalastelusta ja kulkemisesta puhumattakaan. Tervetuloa syyskuu ja kultaiset päivät!