Eilen pidin kuin pidinkin lomapäivän. Lumi ja Lahja hoitivat putiikkia l. puljua.

Suuntasimme poikani kanssa Haukiveden selille kalalle. Majakkaselällä ei ihmeeksemme ollut menomatkallamme ketään. Kaukana porhalsi joitakin pikkuveneitä. Matkamme suuntautui mielipaikkaamme Vuorisaaren taakse, Myhkyrään. Kytöselällä emme nähneet ketään. Myhkyrään suunnisti toinenkin vene ja rantautuikin kuten me. Märät puut syttyivät lopulta ja saimme makkaramme paistettua. Uimme ja nautimme kesän kauneimmasta iltapäivästä. Myhkyrä on saari, jonne olemme tehneet lukemattomia retkiä.  Kuivaselkä vieressä on yhtä mahtava kuin Vuorisaarikin.

Kotimatkalla näimme muutaman venekunnan ja troolin. Saimme yhden hauenkin kalakeittoon. Oletteko muuten valmistaneet kalakeittoa mustantorvisienen kanssa? Se on verraton herkku. (Resepti on toistaiseksi salainen.) Metsämansikat kypsyvät. On kesä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei kommentointia.