Talvi alkaa. Rannassa riitettä, maassa lunta ja se harmaus. Tänään toki heikko punerva säväys itä taivaalla. Flunssa on koetellut. Kuulemma muitakin. Kaava on sama; hirveä yskä. Yskiessä tuntuu, että keuhkot vahingoittuvat ja räkäistä limaa erittyy erittymistään. Nyt oma tilanteeni näyttää paremmalta; heräsin vain kerran yskimään yöllä.

Kauniiltakin näyttää. Valokuvausharrastukseni on iloni ja harmini. Muutamana flunssaisena päivänä värit ja tunnelma olivat sykähdyttävät, mutta sairaus piti minut sisällä yskimässä. Miten rikastuttavaa on harrastaa valokuvausta. Savonlinnan Fotokerho pääsi Suomi 100 ohjelmaan ja näyttelymme tulee olemaan Riihisaaressa Suomen 100-vuotis juhlan aikaan. Teemanamme on ”Parasta aikaa”. Ja teemahan ovat aina moniselitteinen ja haastava. Valokuvaajilla on yleensäkin outoa huumoria, joka sykähdyttää minua aina. On muistettava myös, ainakin tässä iässä, että elää ”parasta aikaa”.

syksyn-tunnelma

Ei kommentointia.